HomeСервиз XiaomiXiaomiСервиз на Xiaomi Redmi 5 Plus
Xiaomi-redmi-5-plus  

Сервиз на Xiaomi Redmi 5 Plus

 

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Смяна на камера на Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Redmi 5 Plus
  • и други услуги

Разкодиране на Xiaomi Redmi 5 Plus- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Redmi 5 Plus- ЦЕНА 15лв.

   

 

Xiaomi Redmi 5 Plus

 

Производител: Xiaomi
Модел: Redmi 5 Plus

Xiaomi-redmi-5-plus 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Redmi 5 Plus

Описание

В допълнение към доброто съотношение цена-производителност, за което е известна серия Redmi, новият модел може да се похвали с красив външен вид и моден широкоекранен дисплей.

Вероятно сте забелязали, че миналата година в дизайна на мобилни устройства имаше истинска революция. На мястото на традиционния формат дойде кинематичен 18: 9 с тесни рамки и зрелищни ъглите на дисплея.

Почти всички големи и малки компании вече са пуснали смартфони, предназначени за нови модели. Не остана настрана и Xiaomi. Redmi 5 и Redmi 5 Plus излязоха малко по-късно от състезанието, но това закъснение бе от полза само за тях. Моделите бяха толкова успешни, че те буквално станаха един от най-популярните в техния ценови сегмент.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Qualcomm Snapdragon 625, използван в Redmi 5 Plus, е един от най-популярните и горещо обичан от потребителите на чипове. Той съдържа процесор с осем ядра Cortex-A53, който работи при максимална честота на часовника до 2 GHz, което е достатъчно за повечето мобилни задачи. 

Сервиз на Xiaomi Redmi 5 Plus

Чипът е изграден на базата на 14-нанометров процес, който осигурява отлична енергийна ефективност на устройствата. Предвид това обстоятелство, както и факта, че Redmi 5 Plus използва батерия от 4 000 mAh, можем да кажем, че собствениците на този смартфон няма да имат проблеми с автономията.

Ремонт на Xiaomi Redmi 5 Plus

Най-забележителната част от Redmi 5 Plus е екранът. Той е с размер 5,99 инча при резолюция от 2 160 × 1,080 пиксела и съотношение 18: 9. Въпреки че дисплеят заема по-голямата част от предната повърхност на смартфона, той не може да се нарече без рамки. Рамката също е доста осезаема: отстрани около 3 мм, а отгоре и отдолу дебелината им надхвърля един сантиметър. Това не само не разваля външния вид на устройството, но и прави използването му много по-удобно, тъй като е невъзможно случайно да щракнете върху нищо на екрана.

Продукт известен още и като Xiaomi Redmi 5 Plus, XIAOMI REDMI 5 Plus, xiaomi redmi 5 Plus, Redm 5 Plus

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Redmi 5 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon - гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi redmi 5 Plus

 Сервиз за Gsm Skyfon - град Варна и София