HomeСервиз XiaomiXiaomiСервиз на Xiaomi Mi Max
xiaomi-mi-max  

Сервиз на Xiaomi Mi Max

 

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Xiaomi Mi Max
  • Смяна на жака за зареждане на Xiaomi Mi Max
  • Смяна на жака на слушалките на Xiaomi Mi Max
  • Смяна на микрофон на Xiaomi Mi Max
  • Смяна на лентов кабел на Xiaomi Mi Max
  • Смяна на камера на Xiaomi Mi Max
  • Ъпдейт на софтуера на Xiaomi Mi Max
  • Преинсталиране на ОС на Xiaomi Mi Max

Разкодиране на Xiaomi Mi Max- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Xiaomi Mi Max- ЦЕНА 15лв.

   

 

Xiaomi Mi Max

 

Производител: Xiaomi
Модел: Mi Max

xiaomi-mi-max 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Xiaomi Mi Max

Описание

На 10 май китайската компания Xiaomi проведередовнапресконференция, за представянена новата версия нафирмената обложкаMIUI и смартфона Mi Max, нетипиченинеочакваностранендори заXiaomiпродукт. Да, различни закачки около Mi Max, Xiaomi започнаха да се появяват на официалната интернет страница и в своята група около месец преди представянето. Беше ясно, че китайците се готвят за нещо голямо и с голям екран.

Сервиз на Xiaomi във Варна и София

Дизайна е характерна за Xiaomi - просто предния панел с 2.5D стъкло и "задния капак" с леко извитиръбове, както и в Mi Note и MI5, но за разлика от тях, той е направен оталуминий вместо от стъкло. От практическа гледна точка това е още по-добре. Да, смартфона няма да е толкова впечатляващ да изглежда като водещ,но така няма да се замърсява бързо и да събира драскотини и ожулвания. На лицевата страна е типичен смартфон Xiaomi тъчпад, а в дъното решетка, слушалката, LED светлинния индикатор. предната камера в горната част.

Материалите, които са използвани - отпред стъкло, а отзад метал. Цветовете на познати и класически - светло сиво, сребро и злато, предния панел във всички случаи е бял.
Mi Max устройството се появява с много тънка рамка, китайските производители като Huawei и Lenovo до различни Ulefone, Elephone, Oukitel и други обичат да рискуват с дизайна в своите смарт телефони в обхвата на 1 мм. Това съвсем не е страшно, устройството все още изглежда много готино и изчистено.

Сервиз на Xiaomi Mi Max

Когато диагонала надминава 6 инча трябва да кажем, че удобството на използване на една страна е необходимо, не е много по-вероятно да се разбере колко лесно е да държите устройството с двете си ръце. В случая на Mi Max, предвид неговия размер, това не е проблем. Важна роля за възприемането наразмера на устройството възпроизвежда разбира се малката дебелина. В апарата огромния размер на екрана, се възприема почти по същия начик както при първия Galaxy Note или добрия старомоден Xperia Z Ultra. Що се отнася до качеството на изображение, то е добро, нонесъвършено разбира се.Ако се вгледате в екрана в десния ъгъл, няма никакъв проблем, но когато отхвърлите картината започва да избледнява малко.

Ремонт на Xiaomi Mi Max

Устройството работи с Android 6.0 и MIUI 7.0 - те напълно променят опит за използване на устройството, в повечето случаи към по-добро. Потребителят може да изберете всичко, което иска. Да изберете, като се започне от иконите или довършителни размера на текста. Използва се Qualcomm Snapdragon чипсет 650 - 3 GB RAM. За да работите с FHD-резолюцията от капацитета са достатъчно. Смартфона е много бърз, това се отнася и за самата обвивка като цяло, работи с приложения на трети страни, както и подкрепа за мощни игри. По време на игра, смартфона се загрява в горната част, където е скенера за пръстовите отпечатъци, но тя е лека топлина и не е дразнеща.

Продукт известен още и като Xiaomi Mi Max, XIAOMI MI MAX, xiaomi mi max, Mimax

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Xiaomi Mi Max, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon - гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за xiaomi mi max

 Сервиз за Gsm Skyfon - град Варна и София