HomeСервиз SonySonyСервиз на Sony Xperia XZ2
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony
lentov-kabel-za-samsung
oborudvan-lentov-kabel-za
products_184403_3413834852624576
wifi-antena-s-lentov-kabel-za-iphone

Сервиз

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Сервиз на Sony Xperia XZ2

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Sony Xperia XZ2
  • Смяна на панелите на Sony Xperia XZ2
  • Смяна на жака за зареждане на Sony Xperia XZ2
  • Смяна на жака на слушалките на Sony Xperia XZ2
  • Смяна на микрофон на Sony Xperia XZ2
  • Смяна на сим четеца на Sony Xperia XZ2
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Sony Xperia XZ2
  • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia XZ2
  • Преинсталиране на ОС на Sony Xperia XZ2

Разкодиране на Sony Xperia XZ2ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia XZ2 - ЦЕНА 15лв.

  sony-xperia-xz2    

 

Sony Xperia XZ2

 

 

Производител: Sony
Модел: Xperia X Performance

Sony-Xperia-X-Performance1 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Sony Xperia X Performance

Описание

Дизайн

Сервиз на Sony във Варна и София

Дизайн

Сервиз на Sony Xperia X Performance

Предният 

Ремонт на Xperia X Performance

5.

Продукт известен още и като Sony Xperia X Performance, Xperia X Performance, X Performance,Sony X Performance

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia X Performance, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon - гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за sony xperia x performance

 Сервиз за Gsm Skyfon - град Варна и София

 

Производител: Sony
Модел: Xperia XZ2

sony-xperia-xz2 

Дизайн

Sony представи серията Xperia XZ2 на MWC 2018 като първият телефон на японския гигант, който се похвали с екрана на изображението с широко разпространеното съотношение 18:9.

Той се позиционира малко повече от шест месеца след предишния флагман на компанията, Xperia XZ1, с което се прекъсва обичайната стратегия за пускане на "Premium" версия на MWC. Sony Xperia XZ2 вече е на разположение.

По дизайн напомня много на телефон Nokia Lumia. Ambient Flow е нещо повече от екран. Става въпрос и за промяна на правата линии, доминираща в последните устройства на Sony. Вместо това, XZ2 може да се похвали с 3D извито стъкло на предната и задната си част - фини кривини по краищата на предната част, по-забележима изпъкналост на гърба.


Sony Xperia XZ2

Проектиране и изграждане

След години на подобен вид телефони, феновете на Sony искаха реконструкция на дизайна на линията Xperia. С XZ2, те най-накрая го имат.

XZ2 носи със себе си нов дизайнерски език за Sony - наречен "Ambient Flow", следван от "Loop Surface" и с него първият опит на фирмата за смартфон с 18:9 дисплей, популярен през 2017 г. от водещи модели като LG G6, Samsung Galaxy S8 и iPhone X.

Няма гигантски рамки, които се намират над и под дисплея на XZ1, заменени са от по-малки рамена над и под новия 5.7 инчов дисплей. 

XZ2 Камера

Sony Xperia XZ2 е обявен на Mobile World Congress 2018 и очевидно, че това е конкурент на други водещи Android устройства за 2018 година.

XZ2 осигурява върховен хардуер с всички модули, с мощен процесор Snapdragon 845, съчетан с 4GB RAM, 64GB вътрешно съхранение и жив 5.7-инчов 18:9 HDR Full HD+ дисплей. Телефонът също така е снабден с впечатляваща система от камери, която на върха на отличните качества на картината също така предоставя супер впечатляващ свят за пръв път за смартфон: възможността да записвате 4K, HDR видео.

Има и някои интересни, уникални функции, вградени в последния флагман на Xperia, както и неговата динамична вибрационна система.

Всички тези качества обаче са значително по-малко важни от дизайна на телефона и по-конкретно дали Sony може най-накрая да измъкне огромните контури, които са преследвали своите устройства през последните години (особено в светлината на Samsung Galaxy S9 и Samsung Galaxy S9 Плюс и красота им).

Интересното е, че Xperia XZ2 не е оборудван с 4K дисплея, който видяхме на Xperia XZ Premium, като вместо това Sony запълва само един Full HD + (1080 x 2160) дисплей. Миналата година T3 каза, че екранът Premium 4K е прекалено голям, а след като използва свежия екран на XZ2 за различни приложения, лесно е да се съгласим, екранът на Xperia XZ2 е HDR и също така е от полза и за Sony Dynamic Contrast Enhancer, което означава, че изображенията и видеото изглеждат много жизнерадостни.

Xperia XZ2 разтърсва с голям хардуер, който включва бързия процесор Snapdragon 845, 4GB RAM, 64GB вътрешно хранилище пространство и 3,180 mAh батерия, която поддържа безжични възможности за бързо зареждане.


Сравнете тази спецификация с другите водещи марки на Android и това ще е благоприятно - например споделя същата RAM, процесор (в САЩ) и спецификацията за съхранение като новия Galaxy S9 на Samsung, а също и лекотата по отношение на живота на батерията. Просто казано, няма абсолютно никакъв проблем със силата на XZ2 като флагман устройство, тъй като или съвпада или надвишава своите конкуренти.

Продукт известен още и като Sony Xperia XZ2,Xperia XZ2,Sony XZ2,XZ2

 Сервиз Skyfon - гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Sony Xperia XZ2

 Сервиз за Gsm Skyfon - град Варна и София