HomeСервиз SonySonyСервиз на Sony Xperia X
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony
lentov-kabel-za-samsung
oborudvan-lentov-kabel-za
products_184403_3413834852624576
wifi-antena-s-lentov-kabel-za-iphone

Сервиз

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Сервиз на Sony Xperia X

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Sony Xperia X
 • смяна на високоговорител на Sony X
 • смяна на микрофон на Xperia X
 • смяна на клавиатура на Sony Xperia X (F5121)
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Sony F5121 Xperia X
 • Смяна на Клавиатурна платка на Sony Xperia X
 • Смяна на Звънец на Xperia X
 • Смяна на Лентов кабел на Xperia X
 • Смяна на Камера на Sony Xperia X
 • Смяна на Капак батерия на Sony Xperia X (F5121)
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Sony Xperia X
 • Отключване на Sony Xperia X
 • и други услуги

Разкодиране на Sony Xperia X - ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Sony Xperia X - ЦЕНА 15лв.

 

sony-xperia-x

   

 

Sony Xperia X (F5121)

 

Производител: Sony
Модел: F5121 Xperia X

sony-xperia-x 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Sony F5121 Xperia X

Описание

Sony Xperia X е любопитен телефон. Това е телефон, който не е наречен флагман устройство, но изглежда, че се опаковат много от функции от висок клас, които бихте очаквали от такъв смартфон.

Sony Х залага на функции като камера "убиец", нови способности за проследяване на обекти в космоса, с новата технология, предназначена да ви вдъхнови да уловите по-спонтанни изображения.

Освен това, Sony все още се бори в своята друга високотехнологична иновация, с Hi-Res Audio upscaling и мощна технология на екрана, като същевременно запазва ценовата си марка в сравнение с други водещи мобилни телефони.

Сервиз на Sony във Варна и София

Дизайн

    Новият дизайн от стъкло придават атрактивен вид на екрана
    Няма водоустойчивост, която старите телефони Sony предлагат
 
Sony също така се занимава с дизайна на Xperia X, като извива стъклото в стените на телефона, за да придаде по-гладък и изискан вид на нещата.

X все още носи бокс дизайн, който е характеристика на серията Xperia - това не означава, че е грозно, но не прави телефона да се отличава като удивително устройство, когато го вземете за първи път.

"Матовото стъкло" на гърба е хубаво и няма съмнение, когато за пръв път се видите този телефон, не е евтин. Разположението на клавишите за сила на звука под скенера за пръстови отпечатъци обаче далеч не е идеално. Това означава, че постоянно трябва да премествате слушалката само за да промените нивото на звука, което слушате, и това изглежда като странно нещо, което трябва да направите.

Сервиз на Sony Xperia X F5121

Бутонът за захранване се удвоява като скенер за отпечатъци и е доста точен. Това е и естественото място за почивка на палеца или показалеца (в зависимост от това дали го държите от дясно или ляво, което води до по-малко случаи, в които ще бъдете нащрек за натискане на бутона своеволно, за да влезете в собствения си телефон. От техническа гледна точка, Xperia X е в близост до миналогодишния флагман - Xperia Z5, но той работи върху нов (и на теория, по-икономична) Qualcomm платформа. X получава най-крайния чип Snapdragon 820.

Ремонт на Sony Xperia X

Xperia X също е плосък и правоъгълен, но в детайли разликите от Z-серията са много. За начало, задният панел вместо закалено стъкло покрива един лист алуминий. И всички други части на тялото (с изключение на екрана) също са изработени от метал. Качеството на производителността е на високо ниво, но не изглежда толкова елегантен като Xperia Z3 или Z5. Във всичко това обаче има практически смисъл - той е станал по-устойчив на механични повреди. При падане на Z2, Z3 или дори Z5 е възможно да се счупи задният панел, а Xperia X леко се огъва.

В размери и цялосТЕН контур, тялото на Xperia X изглежда страхотно като Z5 и също така се намира удобно в ръката ви. Определено е по-удобен от iPhone 6S, което има екран с по-малък диагонал.

Sony Xperia X има екран, който е много подобен на този, който видяхме в Xperia Z5. Диагоналът обаче е малко по-малък (5 инча вместо предишния 5.2), а разделителната способност е същата - 1920x1080 пиксела. Поради това плътността на пикселите е малко по-висока, но това не се забелязва с просто око.

Екранът е добър. Той е доста контрастен и ярък. Максималното ниво е достатъчно, за да се чете удобно от дисплея на слънце. Но, разбира се, матрицата Super AMOLED в смартфоните на Samsung в това отношение се показват по-добре. Интересно е друго. Xperia X има модерно 2,5D стъкло,  леко заоблено в краищата и изглежда, че на екрана е леко изпъкнало. И ако поставите устройството  на екрана си на стъклена масичка или върху лакирана повърхност, тогава той ще се плъзне гладко. Също като Xperia Z3.

Продукт известен още и като Sony Xperia X, Sony F5121 Xperia X, Xperia X

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Sony Xperia X, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon - гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  Sony Xperia X

 Сервиз за Gsm Skyfon - град Варна и София