HomeСервиз LGLGСервиз на LG X Power 2
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony
lentov-kabel-za-samsung
oborudvan-lentov-kabel-za
products_184403_3413834852624576
wifi-antena-s-lentov-kabel-za-iphone

Сервиз

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Сервиз на LG X Power 2

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG X Power 2
 • смяна на високоговорител на X Power 2
 • смяна на микрофон на LG X Power 2
 • смяна на клавиатура на X Power 2
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG X Power 2
 • Смяна на Клавиатурна платка на X Power 2
 • Смяна на Звънец на LG X Power 2
 • Смяна на Лентов кабел на X Power 2
 • Смяна на Камера на LG X Power 2
 • Смяна на Капак батерия на X Power 2
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG X Power 2
 • Отключване на LG X Power 2
 • и други услуги

Разкодиране на LG X Power 2 - ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на LG X Power 2 - ЦЕНА 15лв.

 

LG-X-Power-2

   

 

LG X Power 2

 

Производител: LG
Модел: X Power 2

LG-X-Power-2 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG X Power 2

Описание

Тук всичко се върти около продължителността на живота на батерията: LG X Power 2 използва батерия от 4500 mAh, която се е утвърдила като впечатляващ източник на енергия. Това се измерва, в период колко дълго можете да използвате своя смартфон, за да сърфирате в интернет през LTE мрежи, регулирани от средната яркост на дисплея, при постоянно натоварване на сайтове и възпроизвеждане на видео. Тук LG X Power 2 издържа великолепните 15 часа и 45 минути, което е резултат от 2 часа повече от устройството - предшественик.

Сервиз на LG във Варна и София

С 5.5-инчов диагонал на дисплея е наистина страхотен избор, той е насочен към феновете на мултимедийно съдържание или големи изображения - но за съжаление има яркост само 273 CD / m2 и на открито не предават много добро гледане.

Освен това, разделителна способност е HD от 720 x 1280 пиксела за този размер на екрана. Цветното изобразяване е съвсем нормално, въпреки че не може да се похвали с великолепието на първокласни панели IPS или AMOLED. 

Сервиз на LG X Power2

Твърдо представяне и управление

Въпреки величествените размери на батерията, външният вид на LG X Power 2 не изглежда огромен. По същество той е като много други 5.5-инчови смартфони и затова в ръката стои доста добре. И все пак, поради размера на дисплея, потребителят ще трябва да направи някои компромиси. Използването на леко извито стъкло, дава елегантен вид дори и в тези смартфон с ниска цена. X Power 2 е изработен от пластмаса. Отпечатъците на отсрещната страна се виждат само след много внимателна проверка и въпреки гладката рамка.

Усещането за стабилност дава и производителността на 8-ядрения процесор от компанията Mediatek, която има тактова честота до 1.5 GHz. Системата работи гладко главно, замазвайки само докато актуализира приложенията. В допълнение, в процеса на сърфиране в мрежата може да се наблюдава известно потрепване. Обаче, отзивчивостта на потребителския интерфейс към потребителските команди за даден ценови сегмент е в ред.


Без скенер за пръстови отпечатъци

Списъкът с оборудване, ние се оказахме кратко предимно скенер за пръстови отпечатъци, който сега може да се намери в повечето нови смартфони струва около 250 евро. С негова помощ устройствата са надеждно защитени и могат, независимо от това, да бъдат удобно и бързо отключени.

Ремонт на LG X Power 2

 LG X Power 2 е с операционната система Android 7 с персонализиран потребителски интерфейс. Независимо от това, изгледът в менюто за настройки е незабавно отрезвяващ.

Практическо допълнение към потребителския интерфейс е способността, ако желаете, да издърпате бутона за повикване в центъра за уведомяване до осветената мека лента в долната част на екрана. Кой е запознат с други потребителски интерфейси за Android, отначало ще трябва да свикне с факта, че LG, като Apple, поставя всички приложения на работния плот, без да има отделно приложение за приложения.

Продукт известен още и като X Power 2, LG X Power2, LG X Power 2

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG X Power 2, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon - гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg X Power 2

 Сервиз за Gsm Skyfon - град Варна и София