HomeСервиз HTCHTCСервиз на HTC One M9 Plus
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony
lentov-kabel-za-samsung
oborudvan-lentov-kabel-za
products_184403_3413834852624576
wifi-antena-s-lentov-kabel-za-iphone

Сервиз

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

htc-one-m9-plus  

Сервиз на HTC One M9 Plus

 

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC One M9 Plus
  • Поставяне на БГ меню на HTC One M9 Plus
  • Преинсталиране на операционна система на HTC One M9 Plus
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC One M9 Plus
  • Смяна на жак или слот на HTC One M9 Plus
  • Смяна на лентов кабел на HTC One M9 Plus
  • Смяна на панелите на HTC One M9 Plus
  • Отключване на HTC One M9 Plus
  • Софтуерен ремонт на HTC One M9 Plus

Разкодиране на HTC One M9 Plus- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC One M9 Plus- ЦЕНА 15лв.

   

 

HTC One M9 Plus

 

Производител: HTC
Модел: One M9 Plus

htc-one-m9-plus 

Описание

Той първоначално е бил замислен като флагман на HTC за китайския пазар, но сега излиза и в други страни. Той има повече екстри, с което не разполага оригиналния M9 (QHD екран, скенер за пръстови отпечатъци, и така нататък).HTC One M9 Plus Поява

Историята на HTC One M9 + изглежда странно и объркващо. Този смартфон е въведен малко след първоначалното обявяване на One M9, който e сред лидерите на пазара. M9 Plus е получил по-голям екран, дългоочаквания скенер за пръстови отпечатъци и двойна камера. Ето защо, малко след официалното представяне на водещия флагман M9 се сбъдна и неговата поява. Но след това се оказа, че One M9 + идва само в Китай и много въпроси изчезват от само себе си. Това е често срещана практика - различни модели са предназначени за различните пазари. Това се случва и при Samsung, Sony и LG. Всеки го прави. Но историята не свършва дотук.

 

HTC One M9+

HTC-дизайна (който ни е познат още от времето на One M7) не губи значение. Той все още е свеж, красив и практичен. В крайна сметка, MacBook дизайна не се е променил в продължение на няколко години и всички са доволни. HTC използва същия подход в създаването на смартфони, което е напълно възможно. Но има една важна подробност.

 

Дълга ивица под отворите на екрана, който крие голям високоговорител в HTC One M9 + е с нов елемент - скенер за пръстови отпечатъци. Той също играе ролята на бутона Home. Поради това използването на смартфона е станало по-удобно. Отключването е толкова бързо и гладко, както в iPhone 6s. Скенера работи като часовник.

В останалата част от дизайна на HTC One M9 + не се различава от този на  M9. Полиран алуминиев корпус. Трябва също да се спомене различна повърхностна обработка - полиране на задните напречни странични стени и в краищата. В допълнение корпуса има златист цвят.

Продукт известен още и като htc one m9 plus,  HTC ONE M9 PLUS, HTC One M9 Plus, HTC M9 Plus, One M9 Plus, M9 Plus, HTC One M9+

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One M9 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon - гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за htc one m9 plus

 Сервиз за Gsm Skyfon - град Варна