HomeСервиз HTCHTCСервиз на HTC One Max
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony
lentov-kabel-za-samsung
oborudvan-lentov-kabel-za
products_184403_3413834852624576
wifi-antena-s-lentov-kabel-za-iphone

Сервиз

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

htc-one-max  

Сервиз на HTC One Max

 

 • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC One Max
 • Поставяне на БГ меню
  на HTC One Max
 • Преинсталиране на операционна система
  на HTC One Max
 • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC One Max
 • Смяна на жак или слот на HTC One Max
 • Смяна на лентов кабел на HTC One Max
 • Смяна на панелите на HTC One Max
 • Отключване на HTC One Max
 • Софтуерен ремонт на HTC One Max

Разкодиране на HTC One Max- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC One Max- ЦЕНА 15лв.

   

 

HTC One Max

 

Производител: HTC
Модел: One Max

htc-one-max 

Описание

Проектиране и ергономичност: Външно HTC One Max е по-голяма версия на One Mini. Един от оригиналните техни варианти с различни пластмасови ръбове по контура. Това решение не разваля външния вид, дори това е по-практично (ако смартфона падне на края или на ъгъл), а дори е и по-удобен, защото има заоблени ръбове. Размера на екрана на смартфона е почти 6 инча-компактен не може да бъде по дефиниция и това трябва да бъде взето под внимание.

 

HTC One Max Дизайн

HTC използва един и същ дизайн и в този случай е по-скоро плюс. Модели изглеждат много добре. Подобно на своите братята в гамата, корпусът е сглобен от един панел, а в края пластмасата става. Оказва се, един вид сандвич. По този начин, не е много добре да се говори за монолитен метален корпус, защото ремонта на тялото много се оскъпява, отколкото само смяната на пластмасовия капак като при Samsung. Това е обратната страна на използването на висококачествени материали - същото като Apple.

Що се отнася до ергономичност, на HTC не е на необходимото ниво. И не само в размерите, тегло е твърде голямо. В допълнение има и скенер за пръстови отпечатъци. Клавиша за захранване, най-накрая е преместен в десния край и това се оказва предимство. Стандартните елементи: жак за слушалки, MicroUSB, слот за карта с памет, сим карта-MicroSIM, но батерията все още не може да се маха.

HTC One Max Захранване

HTC One Max се захранва от Qualcomm Snapdragon 600, което е странно за топ новина в края на 2013 година. Въпреки това, интерфейса на HTC е добре оптимизиран, дори работи по-гладко, отколкото на Samsung Qualcomm 800.

При средно натоварване телефона работи на половината или два дни. Видео при максимална яркост с активно Wi-Fi върти повече от 7 часа. Всичко това благодарение на обема на батерията от 3300 mah капацитет.

 

Продукт известен още и като htc one max,  HTC ONE MAX, HTC One Max, One Max

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One Max, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon - гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc one max

 Сервиз за Gsm Skyfon - град Варна