apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony
lentov-kabel-za-samsung
oborudvan-lentov-kabel-za
products_184403_3413834852624576
wifi-antena-s-lentov-kabel-za-iphone

Сервиз

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 

Сервиз на Apple iPhone 4S

Смяна на LCD Дисплей 

Смяна на LCD Дисплей 
Смяна на Joystick 

Разкодиране - ЦЕНА лв.

Почистване - ЦЕНА 30лв.

Профилактика - ЦЕНА 15лв.

   

Сервиз на Apple iPhone 4S

Apple iPhone, след като революция в индустриалния дизайн с нови Apple iPhone 4S е с най-атрактивните смартфони до които някога са били построени . iPhone 4S идва с две вградени антени , за да се избегнат прекъсвания на разговора . Телефонът тежи само 140 ( 4.94 унции ) . Това устройство Apple е покрита както на предната и задната стъклени панели с олеофобично че лицето се съпротивлява на мазнини и отпечатъци от пръсти. iPhone 4S, е, че той все още разполага с малък 3.5 - инчов дисплей със своите 640 х 960 пиксела ( 326ppi ) на разделителната способност и близо до ъгъла на хартия , като гледане . Този телефон идва с A5 двуядрен процесор, който се намира в IPAD 2 . Размер на RAM е 512 MB . Сега можете да изберете модел с 64GB в допълнение към версиите 16GB и 32GB , които са били на разположение.

Вземете най-добрите красивите моменти с новата 8 - мегапикселова камера с вградена LED светкавица при редките подкрепена от сензора за осветеност помага да улавя страхотни снимки дори при слаба светлина. Има и камера предна го прави лесно да се вземе автопортрети . Снимайте вашите собствени филми с висока резолюция . Уловете впечатляващо видео дори и в слабо осветени места .

Apple iPhone 4S идва с предварително инсталирана най-новите IOS 5 . IOS е страхотно мобилна операционна система с някаква особеност някои основни подобрения като SIRI и подобрени уведомления. С SIRI можете да направите множество неща още от изпращане на текстове и имейли, за да намери ресторанти и получаване на направления от едно място на друго - всички неща, които са възможно да се направи без гласови команди , както и , но с помощ от SIRI можеш да направиш тези неща ръце безплатно.

Този мощен Apple iPhone 4s се предлага крайната живот на батерията, Apple обещава до осем часа живот на батерията на активна 3G връзка, която е до един час от 4 и време за готовност 200h лева и 14 часа по GSM, 10 часа гледане на видео до 40 часа на слушане на музика.

Само сега телефона се предлага на ниска цена с 2г гаранция и възмоцност за безплатна доставка в Онлайн магазин за GSM и аксесоари!

 Сервиз Skyfon - гр. Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Apple iPhone 4S

 Сервиз за Gsm Skyfon - Варна

Copy-4.png
Copy-1.png
1.png
4.png
Copy-2.png
2.png
3.png