HomeРемонт / смяна на частите свързани със звука на gsm
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony

Ремонт / смяна на слушалката / говорителя на gsm

Ако се загуби звука в слушалката, извадете и поставете отново конектора към телефона. Ако дефектът продължи, подменете слушалките, като най-добрият начин е да се обърнете към специализиран сервиз. Ние ще ви препоръчаме оптималното решение за вашия телефон.

Ремонт / смяна на високоговорителя / полифония на gsm

Ако високоговорителят не работи, рестартирайте телефона и опитайте да увеличите звука. Ако дефектът продължава, звукът заглъхва, прекъсва или е изкривен, потърсете специализирания ни сервиз.

Ремонт / смяна на микрофона на gsm

Опитайте да направите запис или да се обадите на приятел с вашето мобилно устройство. Ако записът не се е получил или не ви чуват, обърнете се към нашия сервиз да ви предложим решение на проблема.

Ремонт / смяна на жака за слушалки на gsm

Често жакът на слушалките се разбива, особено ако носите телефона в джоба. Тогава се налага жакът за слушалки да бъде сменен. Операцията се извършва само в специализиран сервиз.

Ремонт / смяна на бутона за контрол на звука на gsm

Ако бутонът за контрол на звука не работи или работи само в едната посока, обърната се към нашия специализиран сервиз за смяна на бутона.

Смяна на бутона за изключване на звука на gsm

Ако бутонът за изключване на звука не работи, нашият специализиран сервиз предлага подмяна с подходящ бутон за модела на вашето устройство.