Ремонт на GSM апарати - Добре дошли в gsm сервиз Варна

GSM сервиз Skyfon – Варна извършва гаранционен и извън гаранционен ремонт на всички видове GSM апарати за частни и корпоративни клиенти.

 

Предлагаме цялостна хардуерна и софтуерна поддръжка и обслужване:

 

Хардуер

 

Диагностика и тест на GSM апарати

      Сервиз Skyfon – Варна извършва диагностика и тест на всички апарати. Какво представлява диагностиката, при нея се извършва определен вид тест на дадения телефон с цел да се определи причина за възникване на проблема, локализиране и начини за отстраняването му. След което ние определяме цена на ремонта и частите за отстраняването на проблемът.

Профилактика на GSM апарати

       Сервиз Skyfon – Варна извършва профилактика на всички апарати. Профилактиката представлява тест на даденото устройство, преглед на функциите които извършва софтуерно и хардуерно. Следствие на профилактиката направена в нашият сервиз ние ви изготвяме пълно описание за състоянието на телефонът, смартфонът, gsm. Сервиз Skyfon – Варна препоръчва профилактиката на апаратите да се прави всяка календарна година.

Почистване на GSM апарати

       – Сервиз Skyfon – Варна извършва почистване на всички мобилни gsm апарати. Почиства се цялостно апаратът.

Препоръчваме това да се прави когато установите че мобилният апарат е замърсен.

Смяна на тъч (touchscreen, стъкло) на GSM апарати

         Сервиз Skyfon – Варна извършва смяна на тъч (touchscreen, стъкло) на всички GSM апарати. Какво е тъчскрийна? Тъчскрийна това е повърхността която е върху дисплея и реагира на допир, също така служи като клавиатура при съвременните мобилни апарати. Тъчскрийна при някой модели мобилни апарати е неразделна част от дисплея поради което се налага смяна на комплект(LCD + TOUCHSCREEN)

Смяна на електронни елементи на gsm – процесори, флаш памети, чипове и др.

       Сервиз Skyfon – Варна извършва смяна на процесори, флаш памети, чипове и др. на всички GSM апарати.

Смяна на лентов кабел на gsm

        – GSM сервиз Skyfon – Варна предлага смяна на лентов кабел, доставка на лентов кабел, ремонт на лентов кабел (при възможност) за всички марки GSM апарати

  Смяна на панели на gsm

        – Предлагаме смяна на панели за всички широко разпространени марки GSM апарати

Смяна на дисплей на gsm

       – GSM сервиз Skyfon – Варна предлага смяна на дисплеи за почти всички модели GSM апарати. Осъществяваме доставка на дисплей по заявка от страна на клиента. Смяната на дисплей е процес, който може да отнеме различно време в зависимост от модела на телефона, наличността на дисплея за съответния модел GSM апарат и наличието на съпътстващи проблеми.

  Смяна на микрофони, говорители, полифонии на gsm

        Сервиз Skyfon – Варна извършва смяна на микрофони, говорители, полифонии на всички GSM апарати. Искате нова полифония заповядайте при нас и ние ще ви сложим полифония по избор. Не се чува когато говорите посетете сервизът ни и ние ще отстраним проблемът.

  Смяна на клавиатура, бутони, джойстик на gsm

        Сервиз Skyfon – Варна извършва смяна на клавиатура, бутони, джойстик на всички GSM апарати. Не ви работят бутоните на мобилното ви устройство, посетете навият сервиз и ние ще отстраним проблемът. Имате проблем с клавиатурата заповядайте в сервизът ни и ние ще заменим или поправим(ако може да се поправи) клавиатурата ви.

 

Софтуер

 

   Поставяне на български език на gsm

       Сервиз Skyfon – Варна извършва смяна на езикът на вашият телефон, смартфон, gsm, в специализираният ни сервиз без никакви рискове за вашият апарат. Сервизът ни работи с официално създадени за дадената марка(samsung, nokia, htc, blackberry, lg, sony, apple) българско меню.

   Смяна на софтуер на gsm

       Смяна на софтуер на вашият телефон, смартфон, gsm, в нашият специализиран сервиз не крие никакви рискове за вашият апаратСервизът ни работи с официални програми създадени за точно тази цел и за дадената марка gsm, смартфон, телефон(samsung, nokia, htc, blackberry, lg, sony, apple). Желателно е когато искате да смените вашият софтуер да посетите нашият сервиз. Не предприемайте смяна на софтуерът на вашият апарат без консултация с нашият сервиз, защото повредите които може да нанесете, може да са необратими.

   Ъпдейт на софтуер на gsm

      Ъпдейт на софтуер на вашият телефон, смартфон, gsm, в нашият специализиран сервиз не крие никакви рискове за вашият апарат. Сервизът ни работи с официални програми създадени за точно тази цел и за дадената марка gsm, смартфон, телефон(samsung, nokia, htc, blackberry, lg, sony, apple). Желателно е когато искате да ъпдейтнете вашия софтуер да посетите нашият сервиз. Не предприемайте ъпдейт на софтуера на вашият апарат без консултация с нашия сервиз, защото повредите които може да нанесете, може да са необратими. Ако желаете сами да ъпдейтнете вашият софтуер желателно е това да стане с според определените изисквания на марката производител(samsung, nokia, htc, blackberry, lg, sony, apple)

   Официален фирмуер на gsm

      Всеки телефон, смартфон, gsm  има официален софтуер с помощта на който може сами да направите бекъп, ъпдейт на информацията на апаратът ви. По този начин вие ще съхраните информацията си, дори при повреда на апарата, счупване, намокряне и др повреди вашата информация няма да бъде загубена. Преди да предприемете каквито и някакво действие посетете нашият сервиз за да се консултирате.

   Модифициран фирмуер на gsm

     Сервиз Skyfon – Варна Ви съветва за модифициран софтуер. Модифицираният софтуер това е софтуер който е преправен или направен от така наречените хакери, кракери или по точно хора които са против системата. Описанията от тях за модифицираният софтуер на пръв поглед ще ви се видят прекрасни, но това не е така защото крият много рискове, особено ако някой некомпетентен потребител реши да ги използва. Сами по себе си тези модифицирани фирмуери имат множество бъгове и скрити капани като овърклокинг с който хардуерът на вашият апарат не би се справил. Затова ние от Сервиз Skyfon –  Варна Ви съветваме преди да предприемете каквото и да било да сте си заредили добре батерията на телефона и да сте си направили копие на информацията от устройството ви, също така да посетите нашият сервиз за консултация.

    Прехвърляне на информация на компютър или друг апарат

      Сервиз Skyfon – Варна Ви препоръчва когато извършвате някакво действие с вашият апарат било то, смяна на софтуер, ъпдейт и други да съхраните информацията си на друго устройство или да посетите наш сервиз за консултация.Сервиз Skyfon – Варна ще ви осигури запазване на информацията от всеки телефон, смартфон, gsm. Сервизът ни може да ви съхрани информацията на диск (CD/DVD), флаш памет или друг телефон.

    Разкодиране на gsm

      Сервиз Skyfon – Варна разкодира всички видове мобилни апарати, gsm, смартфон, телефон(samsung, nokia, htc, blackberry, lg, sony, apple). Какво представлява разкодирането, разкодирането е операция чрез която телефонът ви ще може да работи с всички оператори. Когато даден апарат е кодиран той може да работи само с операторът от който е закупен. При разкодирането се променя кода с който е било заключено устройството ви и се поставя друг код който позволява на апаратът ви да работи с други оператори.

Цените на предлаганите услуги са динамични и се променят ежедневно. За повече информация и запитвания относно предлаганите от нас услуги за ремонт на GSM апарати, можете да ни потърсите на посочените телефони, на посочения адрес, или да ни изпратите запитване.

 

GSM сервиз Skyfon – Варна Варна работи с частни клиенти и с водещите GSM магазини във Варна и в цялата страна. Предлагаме специални отстъпки за магазини, сервизи и други колеги от бранша. Приемаме поръчки от цялата страна.

 

Свържете се с нас за информация относно цените на предлаганите от нас услуги и как можем да Ви бъдем полезни.


Footer brands Skyfon service