HomeНовиниТака ли ще изглежда интерфейсът на HTC M8?
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony

Неофициалната информация около следващия топмодел на HTC е изненадващо малко, при положение че устройството най-вероятно ще бъде представено през следващите няколко седмици. Преди дни видяхме снимка на задния му панел, която показваше наличието на два отвора за камери, макар че автентичността на кадъра беше поставена под съмнение от представител на компанията.

От @evleaks идва нов кадър, който вероятно показва началния екран на очаквания HTCM8. Той не се различава много от сегашния изглед в интерфейса Sense 5, но все пак съдържа различни неща. Прави впечатление присъствието на виртуалните бутони за управление, за които се заговори през последните дни. Те са върху прозрачен фон, но това е нещо, което Android предлага след версия 4.4. 

Освен това и зоната с прогнозата за времето вече е с друг цвят, което подсказва, че компанията може би е добавила опция за ползване на цветови теми. В снимката обаче има много следи от компютърна обработка, което донякъде повдига въпроси за автентичността й, но тя може и да е направена с цел предпазване на източниците, а @evleaks е достатъчно добре известен с ексклузивната си информация.