HomeНовиниХарактеристиките на Samsung Galaxy S5 според Елдар Муртазин
apple-broken
apple-broken2
apple
apple1-broken
blackberry-broken
index-samsung-galaxy-note-31
nokia-lumia
samsung-broken
samsung
sony

Руският журналист Елдар Муртазин продължава да споделя подробности от кухнята наSamsung, след като преди дни пръв писа за споразумението между Google и корейската компания и дори сподели, че представянето на Galaxy S5 ще бъде на 23 февруари. Тази сутрин стана ясно, че то най-вероятно ще бъде ден по-късно. Според Муртазин решението за премиера по време на мобилния конгрес е следствие именно от договорката между Google и Samsung

По-късно той публикува в Twitter и подробности за техническите характеристики на новия флагман на Samsung. Според него устройството ще има 5,24" AMOLED дисплей с резолюция 2560 х 1440 пиксела (пикселна гъстота от 560 ppi), 3GB RAM и 32/64GB вградена памет. Ще са налични два варианта с процесори Exynos 6 и Qualcomm Snapdragon 805. 

Останалите характеристики според него включват 16МР основна и 3,2МР предна камера и батерия с капацитет 3200 mАh. Заедно с устройството ще бъде представена и нова фитнес гривна, а освен това ще видим и нови версии на основните приложения на Samsung. Не изключваме и обновена версия на интерфейса TouchWiz.