Сервиз на Samsung Galaxy Tab E 9.6” (T561)

Samsung-T560-Galaxy-Tab-E-9.6

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6
 • Смяна на софтуер на Samsung Galaxy Tab E 9.6
 • Смяна на букса на Galaxy Tab E 9.6
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Samsung Tab E 9.6
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6
 • Смяна на преден и заден панел на Samsung Galaxy Tab E 9.6 T561 (3G)
 • Ремонт на слушалки на Tab E 9.6
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Samsung Galaxy Tab E 9.6
 • Смяна на вибрация на Galaxy Tab E 9.6
 • Ремонт или смяна на портове на T561 Galaxy Tab E 9.6
 • Ремонт на аудио жак на Samsung Tab E 9.6
 • Смяна на лентов кабел на Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6
 • и други услуги

Разкодиране на Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6 инча- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6 inch – ЦЕНА 15лв.

Samsung Galaxy Tab E 9.6” (T561)

Производител: Samsung
Модел: T561 Galaxy Tab E 9.6” 

Описание на Samsung Galaxy Tab E 9.6” T561

Най-новото въведения на популярната марка е 9.6-инчов таблет Samsung Galaxy Tab E SM-T561 3G с вградена памет от 8 GB.

Не много отдавна, Samsung и Microsoft сключиха споразумение за изключителни доставки на известни офис програми за корейски смартфони и таблети. Трябва да се отбележи, че софтуерът на Microsoft е станал достъпен не само за флагманите и устройствата от бизнес класата, но и за евтини устройства с подходящи бюджетни технически средства.

Един от първите собственици на ексклузивен офис пакет е Samsung Galaxy Tab E SM-T561, устройство със средни технически спецификации, изчислено изцяло за чиновници, изследователи, инженери и студенти по технически специалности. Ако имате нужда от солидно устройство за преглед на поща и документи, изграждане на таблици, графики и диаграми, тогава Samsung Galaxy Tab E SM-T561 е идеалният избор

Сервиз на Galaxy Tab E (9.6 инча)

Бизнес таблет – бизнес вид. Стриктността, минимализмът и практичността са основният дизайн на Samsung Galaxy Tab E SM-T561. Разработчиците са мислели за всеки детайл от таблета, всеки удар от появата на неговото създаване. Специален връх на Samsung Galaxy Tab E SM-T561 е в портретна ориентация. Диагоналът на дисплея е почти десет сантиметра, но основните бутони за управление са от тясната страна, а не от обичайното широко. По този начин таблетът прилича на “свръх смартфон”.

 

Ремонт на Samsung Tab E

Както в случая с някои смартфони, под екрана има един механичен и два контролни клавиша. Над дисплея е логото на Samsung, до което е предната камера на фотоапарата, тя е 2 MP.

Сервиз на Tab E в гр. ВарнаБутоните на страничните лица също се намират “като в смартфон”. Отдясно са бутонът за захранване и контролът на силата на звука. За съжаление, те се намират много близко един до друг и на първо време притежателят на таблет е вероятно постоянно да ги бърка на допир.

Лявата страна има вградени слота за карта с памет microSIM и microSD, маркирани със знаци и затворени със специални щепсели. Те не предпазват от проникване на вода, а от мръсотията.

Продукт известен още и като Таблет Samsung T561Galaxy Tab E 9.6 инча, Samsung T561 Galaxy Tab E, Galaxy Tab E 9.6, Samsung Galaxy Tab E 9.6”

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Таблет Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6 inch, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София